diversen
architectuur.jouwverzamelaar.nl

Menu

voorpagina

Gesponsorde koppelingen

Diversen

 • Adelwein
  Welkom op de site van adelwein, een jong bureau gericht op advies, calculatie, onderzoek en bemiddeling op het gebied van nieuwbouw-, onderhoudsschilderwerk en restauratie van historische verflagen. ook bieden wij enkele onderdelen van decoratief schilderwerk aan.
  http://www.adelwein.nl/
 • Architectenregister.nl
  Op grond van de wet op de architectentitel mogen uitsluitend degenen die staan ingeschreven in het architectenregister de titel architect, stedebouwkundige, tuin- en landschapsarchitect of interieurarchitect voeren. de stichting bureau architecten-register (sba) is de officiële instantie die het bij die wet ingestelde architectenregister beheert.
  http://www.architectenregister.nl/
 • Iandi.nl
  Op 21 november 2003 heeft het i+i centre haar deuren geopend voor iedereen die informatie en inspiratie zoekt op het gebied van projectafbouw en projectinrichting. bijvoorbeeld over plafond- en wandsystemen, plafond- en wandafwerking, vloerafwerking, klimaatbeheersing, audiovisuele ondersteuning en projectinrichting. het i+i centre is de ontmoetingsplaats voor degene die informatie biedt en degene die informatie zoekt. als onafhankelijke instelling en niet gebonden aan één producent en/of leverancier, speelt het i+i centre een informerende en faciliterende rol. per productgroep zijn verschillende bedrijven vertegenwoordigd.
  http://www.iandi.nl/
 • Kopen keukens
  Het kopen van een keuken vormt voor velen een moeilijk proces. Op kopenkeukens.nl vindt u alle informatie die u nodig heeft. Tips bij aankoop, merken, financiering, apparaten en nog veel meer!
  http://www.kopenkeukens.nl/
 • Monumentenadvies

  http://www.monumentenadvies.nl/
 • Vochtige muren
  Op murenvochtig.be vind je heel wat nuttige tips en informatie over het oplossen van vochtproblemen bij vochtige muren.
  http://www.murenvochtig.be

Gesponsorde koppelingen

Informatie over Diversen